Social

Gusa vrea sa mute Gara de Nord la Chitila

Pe terenul ramas liber dupa mutarea sinelor, liderul PIN vrea sa construiasca locuinte. Videanu si Orban spun ca propunerea este o “timpenie”.

Liderul PIN, Cozmin Gusa , vrea sa mute Gara de Nord in zona Chitila si sa desfiinteze Gara Cotroceni. Candidat la bucuresti , Gusa a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a inaintat aceasta propunere premierului Tariceanu, ministrilor Transporturilor, Ludovic Orban, al Dezvoltarii, Laszlo Borbely, precum si primarului general al Capitalei, Adriean Videanu.

"Avantajele mi se par multiple. Rezolvam foarte multe probleme legate de mediu, de criza de locuinte, de transport daca mutam Gara de Nord in afara orasului”, sustine Gusa, care vrea ca pe locul eliberat astfel sa fie construite minim 70.000 de locuinte din necesarul de 135.000 al Capitalei.

Replica lui Adriean Videanu nu a intirziat. “Este o timpenie ce poarta marca unui om care nu are nimic de spus Bucurestiului. Modernizarea Garii de Nord pe principiul facut la Budapesta sau la Paris este solutia, iar din acest punct de vedere, proiectul pe care il are Ministerul Transporturilor este foarte bun”, sustine Videanu. De aceeasi parere este si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, candidat si el la Primaria Bucuresti : “Este o fantasmagorie care nu are nici un fundament”, a spus Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea