Social

Guru Bivolaru, acuzat de antisemitism intr-un nou dosar

Gregorian Bivolaru, impreuna cu alti membri ai MISA fac obiectul unui nou dosar penal in care sunt acuzati ca au publicat si difuzat carti cu caracter xenofob, rasist si antisemit.In aceasta privinta, Federatia Comunitatilor evreiesti din Romania si Centrul pentru Studiul Evreilor in Romania au sesizat, anul trecut, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti, in urma studierii mai multor carti, cursuri si note de curs scrise de Gregorian Bivolaru, Ovidiu Buruiana, Camelia Rosu si Petru Rosu. Ziarul Adevarul prezinta cateva dintre pasajele considerate a avea caracter antisemit, precum si titlul cartilor in care au fost publicate.
Gregorian Bivolaru (traducere si redactare finala) - "Francmasoneria - Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare", Editura SHAKTI, 1996
"ATENtIE! Protocoalele ("Protocoalele Inteleptilor Sionului" - n.n.) sunt un moment de actiune satanica si reprezinta izvorul tuturor ticalosiilor umane actuale". (pag. 9)
"Din cele sase grupe francmasonice romane, una este pur evreiasca: B'nai Brith, alta, Federatia Lojilor Simbolice de Rit Ioanit din Romania, este evreo-ungureasca... iar o a treia este evreo-nemteasca: Marea Loja germana din Romania". (pag. 121)
Viorel Rosu, Camelia Rosu - "Dezvaluiri cutremuratoare despre modul in care francmasoneria incearca sa distruga Romania", Editura ANANTA, 1997."Conducatorii sionisti (in mediocritatea lor) considera ca daca vor stapani aceasta tara (Romania - n.n.) si se vor stabili ei aici (pamantul ales) vor deveni poporul ales! Pentru aceasta ei se folosesc de unii oameni politici si de metodele specifice razboiului psihologic ca sa genereze haosul si mizeria care exista din plin in Romania". (pag. 27-28)
"Acesti lideri sionisti vor sa omoare nu mai putin de 5 miliarde de oameni, pentru a ramane astfel doar un miliard de oameni pe aceasta planeta, pe care ei vor putea sa-i controleze si sa-i subjuge mai usor". (pag. 6)
Ovidiu Buruiana - "Romania in fata unui alt Israel", Editura DECENEU , 1997."Holocaust? Nici un om nu a fost gazat la Auschwitz sau in alta parte, gazul fiind folosit doar pentru haine ca dezinfectant si deratizant si, de fapt, au existat nu 6 mil. de victime, ci 6-700.000 de morti evrei, decedati din numeroase cauze, inclusiv de batranete". (pag. 51)

Presedintele CJ Constanta n-a fost primit in MISA
Cererea presedintelui Consiliului Judetean Constanta de integrare in absolut a fost respinsa de MISA, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, chiar Nicusor Constantinescu, semnatarul solicitarii. El spune ca, oricum, nu se vedea "pe plaja din Costinesti facand cercuri" si a recurs la acest gest numai pentru a "ironiza" indarjirea procurorilor DNA de a-l cerceta. El s- a plans ca a fost audiat, marti, timp de 10 ore, fara sa i se dea voie sa-si potoleasca foamea "nici macar cu un sandvis".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea