Social

Greii din PSD fug de primariile de sector ale Capitalei

Social-democratii se confrunta zilele acestea cu o noua problema: nu gasesc candidati pentru primariile de sector ale Capitalei n Ieri, liderul PSD Bucuresti , Marian Vanghelie, a venit la sedinta Biroului Permanent National cu o lista de propuneri, unde se regaseau, printre altii, vicepresedintele PSD Titus Corlatean pentru sectorul 1 si deputatul Victor Ponta pentru sectorul 3 . Insa cei doi nu vor sa se arunce in cursa pentru alegerile locale!

“Nu mi-e frica de Liviu Negoita , dar nu vreau sa candidez la 3. Eu vreau la sectorul 5 pentru ca acolo am fost procuror, acolo am si domiciliul”, a declarat Ponta pentru “Gardianul”. Vanghelie nu vrea la sectorul 3, precizand ca nu se poate “maimutari” n De asemenea, social-democratul Marius Lazar a confirmat ieri ca intre PSD si PC exista un dialog pe tema unei aliante preelectorale, dar ca o decizie in acest sens va fi luata la Consiliul National. (continuarea in  Gardianul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea