Social

Greenpeace Romania se delimiteaza de manifestarile anti-NATO

Greenpeace Romania se delimiteaza de manifestarile anti-NATO si precizeaza intr-un comunicat emis astazi ca Green Anarhist nu este ramura a organizatiei internationale Greenpeace, iar summitul nu este un eveniment important pentru organizatie.

"Referitor la stirile aparute astazi pe internet din surse necunoscute - din care citam: "Actiunea Antifascista din Bucuresti, Colectivul Subteran din Iasi, Antifa din Craiova, C.A.M.A.S si Noua Dreapta din Romania, precum si organizatii internationale ca Green Anarhist - ramura Greenpeace, A.R.A., A.T.A.C., LibertarianFront, NPD si Falangele Spaniole intentioneaza, potrivit autoritatilor romane, sa protesteze in timpul Summit-ului NATO - Greenpeace face urmatoarele precizari: cele mai importante principii ale organizatiei internationale Greenpeace sunt nonviolenta si independenta fata de companii si Guverne; Greenpeace nu este o organizatie extremista si nu are nici o legatura cu organizatiile enumerate mai sus; Green Anarhist nu este ramura a Greenpeace", potrivit unui comunicat al organizatiei remis NewsIn.

Greenpeace precizeaza totodata ca nu are organizatii satelit in nicio tara in care opereaza si ca angajatii si voluntarii Greenpeace Romania sunt monitorizati de catre Serviciul de Paza si Protectie inca din luna februarie in legatura cu summit-ul NATO.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea