Social

#teste coronavirus #granita grecia #grecia #coronavirus

Grecia va testa toti romanii la intrarea in tara!

Autoritatile din Grecia anunta ca vor testa toti romanii la intrarea in tara, pentru coronavirus. Testarile se fac pentru absolut toate persoanele care intra in tara prin Vama Kulata.

Vama Kulata este, in prezent, singurul punct de frontiera terestru ramas deschis in aceasta perioada a sezonului estival.

Decizia autoritatilor elene vine dupa ce au fost depistate sase cazuri de infectare cu noul coronavirus pe Insula Thassos. Patru dintre persaonele depistate sunt cetateni sarbi, in timp ce, despre ceilalti doi se vehiculeaza ca ar fi cetateni bulgari.

Mai mult, dupa depistarea cazurilor de infectie ale turistilor sarbi si dupa numarul mare de infectari cu noul coronavirus din capitala Serbiei, autoritatile elene au decis inchiderea totala a granitelor cu Serbia, pana la data de 15 iulie, potrivit realitatea.net.

Nu este exclus ca autoritatile elene sa le interzica si romanilor sa intre in tara, din cauza cresterii numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, pe teritoriul Romaniei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea