Social

Grecia a cistigat datorita jocului de echipa

Joseph Blatter, a declarat, joi, ca nu oboseala fotbalistilor vedeta ci jocul de echipa a reprezentat principalul motiv pentru care reprezentativa Greciei a cistigat CE.

"Nu cred ca unii jucatori au fost mai mult sau mai putin obositi decit ceilalti. Noi avem nevoie de mari vedete la toate competitiile, iar acesti fotbalisti s-au aflat in Portugalia. Sa nu uitam insa ca fotbalul este un sport de echipa si formatia care a fost cea mai buna a cistigat competitia", a mentionat presedintele FIFA .

Blatter a pledat pentru o reducere a numarului meciurilor din programul competitional al cluburilor. "Exista prea mult «fotbal national». Nu echipele nationale ii suprasolicita pe jucatori, ci competitiile interne, care programeaza prea multe meciuri", a estimat Joseph Blatter, care a precizat ca aceasta problema va fi analizata in cadrul urmatoarei reuniuni FIFA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea