Social

#tren #accident feroviar #accident New York #victime accident

Grav accident feroviar in New York

In aceasta dimineata a avut loc un grav accident feroviar in New York, similar celui care a avut loc in Spania in luna iulie a acestui an.

Trenul care a fost implicat in accident se indrepta catre gara Central Station din Manhattan, cand patru dintre vagoane au deraiat si s-au rasturnat. In urma acestui incident, patru oameni si-au pierdut viata, iar alte 60 au fost ranite.

Pasagerii au marturisit ca au trecut prin clipe de cosmar si ca vagoanele in care se aflau pur si simplu au sarit in aer si s-au rasturnat. Acestia au marturisit, totodata, ca trenul circula cu o viteza excesiva.

"Este infricosator ca un asemenea lucru s-a putut intampla. Te intrebi cu ce viteza se deplasa trenul. Curba este foarte periculoasa", a spus unul dintre pasageri.

Potrivit declaratiilor facute de supravietuitori, trenul a sarit de pe sine la doar cativa metri de gara si la o distanta extrem de mica de apa inghetata a raului Hudson.

Un accident similar a avut loc in luna iulie in Spania. Atunci, cauza a fost tot viteza excesiva. In acel accident si-au pierdut viata si 79 de persoane.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea