Social

#consultatii online #cabinet medical online #dr Google # diagnostic online #probleme medicale #google

Google deschide cabinet medical online. Vezi ce sfaturi iti va oferi!

La nivel mondial, una din 20 de cautari realizate prin motorul Google se refera la diagnosticarea unor probleme medicale. Nivelul solicitarilor i-a convins pe cei de la Google sa deschida o sectiune speciala in cadrul site-ului care sa ofere sfaturi pentru cele mai comune afectiuni.

De saptamana aceasta, americanii se vor bucura de sfaturile date de "dr. Google", compania anuntand ca va oferi intr-o sectiune speciala a site-ului informatii generale despre simptomele unor boli comune, date utile si detalii despre tratament.

Cu toate acestea, expertii Google, desi sustin ca datele puse la dipozitia internautilor vor fi mai bogate decat cele regasite pe bloguri sau site-uri de amatori, nu intentioneaza sa inlocuiasca consultatiile la medicul de familie sau medicul de specialitate prin acest sistem.

Cel mai probabil, serviciul va fi pus la dispozitie si in alte limbi, romanii fiind si ei unii dintre cei mai mari cautatori de informatii de sanatate in mediul online. Statistica pe anul 2014 arata ca 550 de milioane de cautari efectuate anul trecut au avut ca subiect probleme de sanatate, ocupand locul II dupa informatiile turistice.

Sursa foto: sibenik.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea