Social

#rangers #liga campionilor #preliminarii

Glasgow Rangers, eliminata de echipa lituaniana FBK Kaunas

Lituanienii de la Kaunas au produs surpriza turului II preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce au eliminat-o pe Glasgow Rangers , finalista de anul trecut din Cupa UEFA. Dupa 0-0 la Glasgow, lituanienii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Soc in turul secund preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lituaniana FBK Kaunas a reusit sa o elimine pe mult mai titrata Glasgow Rangers. Desi scotienii au deschis scorul in minutul 33, prin Kevin Thomson, dupa o prima mansa fara goluri, Kaunas a revenit si a marcat de doua ori, goluri care au adus calificarea echipei lituaniene, in premiera, in ultimul dinaintea grupelor Ligii Campionilor.

Capitanul Nerijus Radzius a expediat o torpila de la 25 de metri, dintr-o lovitura libera, iar Linas Pilibaitis a adus golul victoriei si al calificariii lituanienilor cu patru minute inainte de final, cu o lovitura de cap, in urma unui corner.

 In ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, Kaunas va intalni invingatoarea dublei manse dintre Aalborg (Danemarca) si FK Modrica ( Bosnia-Hertegovina ). In prima mansa, Aalborg s-a impus lejer, scor 5-0.

Toti ieri, in mansa secunda a celui de-al doilea tur preliminar, o alta echipa baltica a fost la un pas de calificare. Ventspils (Letonia) s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Brann Bergen, insa echipa norvegiana s-a calificat mai departe gratie golului marcat in deplasare, dupa ce in tur a cistigat pe teren propriu cu 1-0.

Celelalte partide din mansa secunda a celui doilea tur preliminar sunt programate in aceasta seara. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea