Social

Glas de bere

Zavoranca si-a micsorat sanii. Acesta e titlul, mare cat jumatate din pagina-ntai, cu care isi rasfata cititorii un cotidian. Cum acelasi ziar n-a ratat nici momentul cand foarte dotata adoratoare a lui Vadim si-a gonflat tatele.

Romania e pregatita pentru urmatoarea provocare a vedetei: sanii cubici. Existand sani tip mar, sani para, sani pruna si chiar sani bostan , trecerea in alta geometrie a esteticii bustului nu va mira pe nimeni.

Iar daca guraliva bruneta va reusi un parcurs de Cartea Recordurilor, multe ziare vor prospera scriind despre sanii ei romboidali, helicoidali sau piramidali.


Daca actorii de teatru si film trebuie sa accepte cu filozofie faptul ca-s potriviti doar in anumite roluri, si cei care lucreaza anonim, cu vocea, in reclamele radio si tv, suporta un tip de casting la care nu s-ar  fi gandit cand s-au facut actori. Unii au voce pentru reclama la detergenti , altii pentru masini, altii doar pentru hartia igienica .

Pentru reclama la bere e nevoie de un glas bubuitor de invingator, care sa ne infinga numele companiei producatoare in creier pentru toata viata. In schimb, pentru promovarea unui nou sampon, vocea femeii trebuie sa te transporte, ca adierea unui parfum, intr-o lume de catifea si visare.

 

Continuarea in Jurnalul National

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea