Social

Giovanni Becali, cercetat de Politie

Presedintele executiv al FC Dinamo, Giovanni Becali , este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dupa ce, potrivit Politiei Capitalei, in urma cu doua zile, a lovit cu masina un copil care traversa strada pe trecerea de pietoni . Astfel, luni, in jurul orelor 13.30, Toma S., in varsta de 14 ani, a fost accidentat grav de un autoturism de teren marca Range Rover condus de Ioan Becali, in timp ce traversa bulevardul Barbu Vacarescu, pe trecerea de pieton. Dupa impact, soferul a oprit, a urcat copilul in masina si l-a dus pana in fata Complexului Dinamo - intrarea Floreasca, unde l-a lasat in grija fratelui sau Victor Becali, dupa care a plecat la o conferinta de presa.
Politistii sustin ca baiatul a declarat ca de la stadionul Dinamo a fost dus pana la intrarea Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fos lasat. Toma S. s-a dus apoi acasa, iar putin timp mai tarziu s-a prezentat la Spitalul " Grigore Alexandrescu " insotit de mama sa. Aici, medicii l-au diagnosticat cu fractura la piciorul stang, dupa care, la orele 15.58, au anuntat Dispeceratul Brigazii de Politie Rutiera al Capitalei.


Audiat si testat
Proaspatul conducator de la Dinamo s-a prezentat in jurul orelor 17.30 la sediul Brigazii de Politie Rutiera, unde a fost audiat si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ (zero). In aceste conditii, Politia Capitalei a anuntat ca Becali este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei, el ramanand si fara permis de conducere .

Dupa cum se stie, presedintele executiv al FC Dinamo declarase ca baiatul i-a sarit in fata masinii, ca nu a patit nimic si ca i-a dat "cateva milioane de lei", intrucat nu a vrut sa fie dus la spital. "A sarit un pusti in fata masinii, am franat, a pus mana pe capota, a cazut si nimic mai mult. A disparut. Am vrut sa-l duc la Spitalul de Urgenta, dar a disparut. A spus sa-i dau cateva milioane de lei si a disparut, pur si simplu. I-am dat, eu as fi preferat sa faca o radiografie, dar era atat de in forma incat a fugit prea repede si n-am mai putut sa-l prind", spunea Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea