Social

Giovani Becali a pierdut 10 milioane de euro din cauza Stelei

Nu numai Gigi Becali a fost suparat dupa esecul Stelei din Marele Derby al fotbalului romanesc, cu Dinamo. Daca latifundiarului i-a produs o pierdere de aproximativ 10 milioane de euro, infrangerea lui Dica&Co din Stefan cel Mare l-a lasat pe varul Giovanni fara o suta de milioane.

Din fericire pentru fostul impresar , este vorba de lei vechi, aceasta fiind suma pariata de el pe partida respectiva. Increzator in puterea lui Gigi si a jucatorilor stelisti, Giovanni a mizat pe o combinatie extrem de indrazneata: X pauza, 2 final. Potrivit cotidianului Cancan, biletul a fost completat la o casa de pariuri din cartierul Aviatiei.

Nu putini au fost cei de fata care s-au luat dupa el, bazandu-se pe cunostintele si pe relatiile fostului impresar. „Daca Giovanni a jucat 2, atunci e clar ca asa iese”, si-au spus chibitii. Mai mult, cei care intrau in casa de pariuri cu pricina erau la randul lor sfatuiti imediat: „Vezi ca a fost Giovanni aici si a pariat pe Steaua! Daca vrei sa castigi, asta e pronosticul pe care trebuie sa mizezi”.

Din pacate pentru varul de latifundiar si pentru ceilalti pariori, Bratu si Danciulescu le-au dat planurile peste cap, biletul dovedindu-se a fi necastigator. Daca i-ar fi iesit socotelile, Giovanni Becali ar fi castigat 450.000.000 ROL impozabili. Sa nu ii plangem insa lui de mila, ci credulilor care au crezut ca vor da lovitura...

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea