Social

Gina Pistol a lasat showbiz-ul pentru comertul cu haine

Aflata intr-un impas al carierei sale in televiziune, Gina Pistol a decis sa nu mai astepte la nesfarsit ofertele producatorilor si si-a luat soarta in maini.

In urma cu o saptamana, vedeta Playboy si-a depus CV-ul la un renumit magazin de haine din Bucuresti pentru un post de manager. Blonda a fost acceptata de conducerea firmei respective, in prezent aflandu-se intr-o perioada de proba in care i se vor testa abilitatile.

Opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana

Fara false pudori, Gina lucreaza cot la cot cu colegii ei timp de opt ore, cinci zile pe saptamana. "Imi convine si programul si imi place si colectivul. Suntem toti tineri si ne intelegem foarte bine, e o atmosfera placuta. La inceput, colegii mei se asteptau sa vin cu fite, dar s-au convins repede ca nu sunt genul. Chiar imi place ceea ce fac.


"Mai rusine mi-ar fi fost sa stau acasa fara un ban"


Am doua zile libere pe saptamana prin rotatie si chiar daca nu prind mereu week-endul sunt multumita", a declarat blonda. Ea ne-a mai marturisit ca nu se simte deloc retrogradata, considerand ca este mult mai onorabil sa muncesti, decat sa te pretinzi mare vedeta, dar sa stai acasa fara un ban. "Eu am mai lucrat ca vanzatoare si inainte de a deveni cunoscuta publicului. Nu vad in asta nici un motiv de rusine cum ar putea crede unii sau altii. Este putin ciudat pentru ca majoritatea clientilor ma recunosc cand intra in magazin si incep sa susoteasca. Se intreaba probabil ce fac acolo", spune Gina.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea