Social

Gigi Becali vrea sa vanda Steaua

La aflarea vestii ca Steaua a fost penalizata cu sase puncte din cauza scandalului din ultima etapa a Ligii 1, Gigi Becali a declarat ca intentioneaza sa vanda actiunile pe care le detine la clubul din Ghencea.

“Nu e problema mea ca nu mai intru pe stadion, ma retrag din viata publica , vand actiuni, vand tot! Sa vedem daca ma mai duc la EURO, sa vedem daca ma lasa Cernat sa intru pe stadion! Cernat asta e un tampit ca si Bodu. Acum nu mai raspunde la telefon, probabil ca si-a dat si el seama ca a gresit! Parerea mea este ca Mircea Sandu nu stie nimic despre aceasta decizie, dar este doar parerea mea si s-ar putea sa mi-o schimb!”, a declarat patronul Stelei.

Patronul din Ghencea nici de aceasta data nu isi recunoaste vina si zice ca a fost fortat de patronul Rapidului, Taher si de George Copos.

“Inclin sa cred ca e comanda pe bani de la Rapid. Nu-l mai sun pe Taher in viata lui, e combinatie impreuna cu Copos si Taher .”

In acest moment, din cauza scandalului, Steaua risca sa fie exclusa din Liga Campionilor, dupa ce FC Porto si TSKA Sofia au primit acelasi verdict in urma unor situatii similare.

“Nu poate sa existe coruptie de mai multe feluri. Coruptie e numai una. Ai facut, esti infractor - la puscarie. Daca te duci la FIFA si la UEFA ca ai fost depunctat pentru coruptie, aia de acolo nu intreaba, ca nu se gandesc ca pot fi mai multe coruptii, imediat te scoat din cupele europene. Ei nu concep ca in Romania o Comisie de Disciplina a judecat si a hotarat ca o coruptie este si de alt fel Numai in mintea lui Cernat exista asa ceva. Sunt niste dobitoci!”, a incheiat actionarul “rosii-albastrilor”.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea