Social

#gigi becali #munca Gigi Becali #Becali inchisoare

Gigi Becali va coase bocanci in inchisoare pentru reducerea pedepsei

Finantatorul clubului sportiv Steaua, Gigi Becali, condamnat la inchisoare pentru trei ani si jumatate, a hotarat, dupa trei luni de detentie, sa lucreze in penitenciar. Acesta a facut o cerere in acest sens catre seful Penitenciarului Jilava, deoarece a aflat ca astfel i se va reduce pedeapsa.

"Gigi Becali a depus cerere sa fie lasat sa lucreze in penitenciar. S-a inscris la munca! Conducerea penitenciarului trebuie sa-i aprobe aceasta cerere, e obligata s-o faca. Gigi Becali, care va avea un regim semideschis, va incepe lucrul de luna viitoare", a declarat un prieten apropiat al latifundiarului din Pipera, pentru "Libertatea".

Gigi Becali a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca munca in inchisoare i-ar putea reduce pedeapsa la 2 ani si 4 luni.

De asemenea, Gigi Becali va beneficia de o reducere a pedepsei cu cate o saptamana la fiecare luna lucrata.

"Gigi va coase pantofi si bocanci in puscarie, pentru ca penitenciarul are diferite contracte cu firme de incaltaminte de afara. E in interesul lui si nici nu e greu. A fost fraier, pentru ca, daca se apuca de munca de la inceput, Gigi ar fi castigat sapte luni de libertate. Si ce-i mai important in viata decat libertatea?", a declarat Miron Cozma, fost detinut al Penitenciarului Jilava.

Sursa foto: fcsteaua.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea