Social

#mita #condamnare #gigi becali #dosarul valiza #falsuri in inscrisuri

Gigi Becali trece prin noi emotii. Astazi se judeca din nou dosarul "Valiza"

Gigi Becali, finantatorul clubului sportiv Steaua, trece azi prin noi emotii, dupa ce a fost deja condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Patronul Stelei se va prezenta astazi din nou in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va fi audiat in dosarul "Valiza", fiind acuzat de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Dosarul "Valiza" se afla in faza de recurs, iar la ultimul termn al procesului, care a avut loc pe 22 aprilie, instanta a amanat din nou judecarea cauzei deoarece doi alti inculpati, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino, nu au precizat daca vor da sau nu declaratii in acest caz.

In luna aprilie 2012, Gigi Becali, Victor Piturca, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul si Radu Gheorghe Marino au fost achitati de cei trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat dosarul, insa DNA a cerut recurs.

Reprezentanti ai Inaltei Curie de Casatie si Justie au declarat ca, pentru acest proces, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat din 20 mai.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea