Social

Gigi Becali, tactician in Giulesti

Patronul Stelei l-a sunat pe George Copos sa-i dicteze schimbarile cistigatoare ale Rapidului, dar giulestenii au pierdut cu 0-1 contra CFR-ului, mentinindu-i pe clujeni in lupta pentru titlu .

Din oricare unghi ar fi privit meciul dintre CFR Cluj si Rapid, infringerea visiniilor de la centru este un ghimpe in coasta Stelei in lupta pentru titlu, promis voalat de giulesteni dupa episodul Bricheta. „Refuz sa cred ca jucatorii nu au vrut sa-si apere corect sansele“, s-a avintat fostul patron George Copos, care le-a promis 10.000 de euro prima de victorie, dar care, la final, a amenintat, intimplator sau nu, ca multi jucatori vor parasi echipa in vara.

Declaratia fostului vicepremier vine concomitent cu usurarea antrenorului clujenilor, Ioan Andone: „Sintem in carti. Ma bucur ca Rapid a jucat mai moale“.

De aceeasi parere in legatura cu cistigatoarea trofeului este si portarul giulestenilor, Dani Coman . „CFR are o echipa buna si sper sa cistige campionatul pentru ca ei ne-au batut pe teren“, a declarat rapidistul la capatul unei prestatii excelente, in multe momente „salvatore della patria“ in fata stranierilor CFR-ului.

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a construit drumul spre titlu pavind cai secundare pentru eventuali beneficiari colaterali. A lasat sa se inteleaga ca ar fi de acord cu rejucarea meciului intrerupt in Giulesti, in cazul in care Steaua ar deveni matematic campioana, ceea ce ar fi trebuit sa-i motiveze suplimentar pe giulesteni la Cluj. Vazind ca strategia este privita cu letargie in aparare de Maftei si compania, Becali a intervenit direct la George Copos.

„Cine voiai sa dea goluri? Burdujan si Boya? Eu l-am sunat pe Copos inainte de pauza si i-am zis sa ii bage pe Buga si pe Grigorie“, a declarat Becali la Realitatea Sportiva, dar a respins ideea unei intelegeri intre cele doua echipe: „Nu mi se pare ca rapidistii nu ar fi vrut sa cistige, dar dupa minutul 60, cind si-au dat seama ca nu mai pot cistiga, au lasat-o mai moale pentru ca rezultatul de egalitate o avantaja doar pe Steaua“.

Ideea noncombatului a fost respinsa si de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir: „Rapid nu a putut mai mult. Giulestenii au jucat la potential maxim, dar CFR a fost echipa mai buna. Numai prostii cred ca a fost blat“. Cei mai bucurosi de victoria CFR-ului sint suporterii visinii, inclusiv cei de la Bucuresti, care s-au bucurat de golul inscris de Ruiz. Atitudinea anti-Steaua a stirnit felicitari si de la fanii timisoreni, craioveni si dinamovisti.

Batalie acerba este si in subsolul clasamentului, unde UTA aproape ca a coborit steagul, dupa ce a pierdut cu 1-4 la Iasi, antrenorul Gabi Stan demisionind, iar patronul Nicolae Bara anuntind ca obiectivul este atingerea baremului de 25 de puncte. Farul a parasit temporar zona retrogradarii, in urma victoriei cu 2-1 in fata Unirii, in timp ce Pandurii s-au oprit la sase meciuri cistigate consecutiv, dar au continuat seria meciurilor fara infringere cu o remiza, 1-1, contra Unirii Urziceni.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea