Social

#dumitru dragomir #lpf #anaf #campionat #gigi becali #fotbal #sezon

Gigi Becali spune ca noul sezon poate incepe la data stabilita

Gigi Becali anunta ca sezonul urmator din Liga I va incepe la data stabilita. Potrivit patronului din Ghencea, presedintele ANAF i-ar fi spus ca 80% dintre cluburi si-au rezolvat problemele. Ieri, Fiscul anunta ca nu fotbalistii romani nu pot fi angajati pe conventie civila , in timp ce la inceputul saptamanii seful Ligii Profesioniste de Fotbal ameninta cu amanarea inceperii sezonului 2009-2010 .

Becali a declarat astazi ca “nu se mai pune problema ca sezonul 2009-2010 din Liga I sa mai fie amanat”, dupa cum noteaza Realitatea TV. 80% dintre cluburilre din Liga I care aveau probleme fiscale si le-au rezolvat, astfel ca nu exista nici un motiv pentru amanarea debutului turului.  

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, declara luni ca inceperea sezonului 2009-2010 ar putea fi amanata daca cei de la ANAF nu vor renunta la proiectul sportului, care ar aduce numai probleme cluburilor, care ar putea ajunge chiar la faliment.

Dragomir spunea ca Fiscul incearca sa jefuiasca cluburile si vrea sa introduca taxe care nu exista pentru cluburi de fotbal nicaieri in Europa. Sezonul 2009-2010 al Ligii I era programat sa inceapa la 1 august, insa seful LPF a spus ca este posibila amanarea lui pana in primavara.

 

Citeste si:

" ANAF nu este de acord ca fotbalistii sa munceasca pe conventie civila "


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea