Social

#impacare #gigi becali #dumitru dragomir

Gigi Becali s-a impacat cu Dumitru Dragomir

Gigi Becali a pus capat conflictului pe care-l are cu Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, in privinta drepturilor de difuzare pentru meciurile din Liga I.

Patronul Stelei nu a putut fi alaturi de echipa sa la meciul disputat cu Universitatea Craiova, scor 1-0, din cauza ca a sarbatorit cu o seara inainte impacarea cu Dragomir

"M-am impacat aseara cu Dragomir si am sarbatorit impacarea, am venit pe la sapte dimineata acasa, sunt obosit, nu mai pot sa merg la meci.", a declarat Gigi Becali la sport.ro.

"Eu nu am fost niciodata vehement cand m-am certat cu cineva. Nu inseamna ca eu nu mai am opiniile pe care le am. Eu i-am pus asta si lui Mitica. M-am intalnit cu Mitica, ne-am distrat pana la sapte dimineata, dar nu am vorbit despre fotbal nimic. I-am spus ca el conduce dictatorial si ca nu are voie sa influenteze comisiile. Mitica mi-a spus ca nu este asa. Am spus la nervi ca vreau dizolvarea Ligii! Acum m-am impacat cu el, dar nu inseamna ca sunt de acord cu ce face el. Sa ramana 25 de ani la Liga, dar Comisiile sa fie independente. Este contraproductiv sa nu fii prieten cu Mitica. Daca esti prieten cu el, mai scoti cate ceva", a mai spus Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea