Social

#gigi becali #arest #europarlamentar #inchisoare

Gigi Becali risca reintoarcerea in arest

Europarlamentarul Gigi Becali ar putea ajunge din nou la inchisoare pentru ca imunitatea sa nu este valabila in dosarul sechestrarii hotilor masinii sale.

Finantatorul Stelei a incalcat una dintre regulile impuse de instanta la eliberarea sub control judiciar . Desi i-a fost interzis sa se intalneasca cu bodyguarzii sai acuzati in acelasi caz, Becali a fost fotografiat impreuna cu ei la un meci al echipei sale.

In 4 octombrie, la meciul Steaua- Gloria Bistrita sustinut pe stadionul din Ghencea, europarlamentarul s-a intalnit cu cei doi bodyguarzi .

"Imaginile il infatiseaza pe finantatorul Stelei alaturi de Stefan Dediu si Marcel Popa. Dupa finalizarea investigatiilor, probele vor ajunge la procurorul de caz care poate cere un nou mandat pentru Becali", au explicat surse din Politia ilfoveana, citate de Evenimentul Zilei.

Imunitatea lui Becali nu il protejeaza de procurorii cazului pe care procurorii Parchetului General urmeaza sa-l trimita in instanta si poate fi arestat din nou in orice moment pentru incalcarea restrictiilor impuse de magistrati .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea