Social

#operatie #gigi becali #hernie de disc # operatie strainatate #eliberare gigi becali

Gigi Becali, obligat sa se opereze in tara. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare

UPDATE: Gigi Becali ramane in continuare incarcerat, dupa ce Tribunalul Constanta i-a respins, joi, cererea de intrerupere a pedepsei pe motiv ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana, hernie de disc cervicala, pe care intentiona s-o urmeze in Germania sau in Statele Unite. 

 

Tribunalul Constanţa a respins ca nefondata cererea lui Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.

Procurorii DNA au cerut instantei să respinga cererea de intrerupere a pedepsei, sustinand ca afectiunea lui Gigi Becali poate fi tratata cu succes in spitalele din Romania si că ar putea avea loc sub paza, iar tratamentul ulterior ar putea fi continuat la Penitenciarul Poarta Alba.

Decizia Tribunalului Constanta a fost pronuntata in sedinta publica si poate fi contestata in trei zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

...

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti va fi eliberat, a anuntat avocatul omului de afaceri, Daniel Ionascu. Latifundiarul din Pipera are grave probleme de sanatate, iar din aceasta cauza a cerut intreruperea pedepsei pentru a se opera de hernie de disc la o clinica din strainatate.

"Maine, Becali va fi LIBER!", a declarat Daniel Ionascu, pentru ziarulring.ro. De asemenea, noua avocata a latifundiarului a confirmat si ea aceasta informatie.

"Expertiza arata ca, indubitabil, George Becali trebuie sa se opereze. Nu cred ca instanta va dispune in alt sens decat acela al admiterii cererii noastre. Conform expertizei, se impune operatia, intrucat el sufera de hernie de disc cervicala", a precizat avocata Maria Vasii.

Gigi Becali a fost condamnat, in vara anului trecut, la trei ani de inchisoare cu executare, in cazul dosarului "Valiza". Vestea a fost primita ca un trasnet de Gigi Becali, de aceea omul de afaceri a si incercat in repetate randuri sa gaseasca o portita prin care sa fie eliberat. A cerut, de asemenea, mai multe gratieri si din partea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Sursa foto: info-general.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea