Social

#fotbal #steaua #becali

Gigi Becali: La Steaua nu se joaca fotbal, e circ!

Gigi Becali nu mai intelege fotbalul! Cel putin asa sustine patronul Stelei , care a mai spus si ca se va consulta cu un specialist international in antrenorat ca sa vada ce a gresit Stoichita. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul meciului cu Pandurii ca nu mai intele fotbalul in urma jocului atat de slab al stelistilor.

"Va dau cuvantul meu de onoare, sunt de atatia ani in fotbal, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat! Sa nu am niciun sut pe poarta! Eu nu mai inteleg la ora asta ce este fotbalul! Am fost de cascadorii rasului, la Steaua nu se joaca fotbal, e circ! Sa vedem partea plina a paharului, am luat un punct. Cu jocul asta, nu batem pe nimeni! Sunt zero sanse la titlu . Ajungem pe locul 10. Ajung la vorba lui Borcea: avem sansa porcului de Craciun la titlu. Poate ajungem si la retrogradare !", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea