Social

#gigi becali #becali #alegeri #prezidentiale #candidatura

Gigi Becali, la "o secunda" de alegerile prezidentiale de la toamna

Gigi Becali si-ar putea depune candidatura pentru alegerile prezidentiale din toamna. Aceasta este declaratia proaspatului europarlamentar PRM-PNG care pana acum sustinea ca nu va candida, pregatindu-si fortele pentru scrutinul de peste 5 ani.

Becali a declarat ca mai are "o secunda" pana sa isi incalce cele declarate pana acum. "Am spus ca nu candidez la presedintie. Daca ma mai supara prea mult cu judecatoriile astea, o secunda mai am sa anunt candidatura la presedintia Romaniei", a declarat fostul presedinte PNG intr-un interviu acordat pentru Realitatea TV. El a adaugat faptul ca in cazul in care s-ar inscrie acum in cursa prezidentiala ar ajunge in turul doi, acolo unde l-ar invinge pe Traian Basescu.

Gigi Becali a mai declarat ca nu se teme de nici unul dintre viitorii candidati de la toamna. "Ca si conducator, ii bat pe amandoi. Nu imi stau in cale, nici Mircea Geoana, nici Traian Basescu", a precizat acesta, menntionand faptul ca alegatorii il iubesc si ii ofera increderea lor prin voturi.

Conform planurilor sale, exprimate si in declaratiile anterioare, Becali ar dori sa candideze la presedintie peste cinci ani, cand va fi sigur ca va castiga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea