Social

#gigi becali #steaua #jucatori #vanzari #fotbal

Gigi Becali incepe vanzarea stelistilor

Dupa ce criza financiara si arestul si-au lasat amprenta pe Gigi Becali, el a hotarat sa inceapa sa vanda jucatori de la Steaua, club de care nu se va desparti.

Patronul din Ghencea a promis ca schimbarile din vara de la clubul Steaua vor consta numai in vanzari si ca nu urmeaza sa achizitioneze nici un jucator.

"Pe Kapetanos cred ca il pastram, cred ca va ramane. Toja imi place, a jucat foarte bine. Tiago avea clauza, dar nu o vom plati. Cu Semedo v-am spus ca e circ. O sa vedem ce o sa facem si cu el. Din vara trebuie sa iau niste masuri, jucatori care vor pleca... De venit nu vor veni, pentru ca eu nu mai dau niciun ban. Nu mai cumpar niciun jucator", a spus Becali, citat de Gandul.

Latifundiarul din Pipera nu a vrut sa impartaseaca planurile de viitor pentru Steaua, dar a asigurat suporterii echipei ca nu va mai incerca sa vanda clubul. 

"Steaua a ramas o chestie pe care trebuie sa o duc pana la capat, pentru ca nu sunt genul de om care sa imi bat joc si sa las, sa abandonez lucruri, asta ramane pentru mine Steaua",  adaugat Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea