Social

#refugiati #gigi becali #imigranti

Gigi Becali: "Gazduiesc eu 1.000 de imigranti cu masa si casa"

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa cazeze el 1.000 de refugiati. Omul de afaceri a declarat ca a vorbit deja cu un ministru pe aceasta tema, iar acum ii mai trebuie doar un acord legal. 

Gigi Becali a anuntat ca poate caza in Berceni 1.000 de refugiati, unde la va oferi si hrana. Latifundiarul are insa o conditie clara in acest sens: autoritatile romane sa se ocupe de paza acestor oameni.

Ceea ce pot eu sa fac, daca Guvernul se inhama… sa ajut tara mea, am posibilitatea sa intretin 1.000 de imigranti. Dupa ce se hotaraste, am si vorbit cu un ministru din Guvern, dar nu-i spun numele. Am spus: dupa ce va hotarati cate persoane luati, eu pot sa gazduiesc 1.000 cu masa si cu casa. In Berceni. Atat pot eu, bineinteles ca trebuie luat legatura cu autoritatile care sa-i supravegheze, ca nu ii pazesc eu. Adica m-am gandit ca e mai bine sa fie toti la un loc”, a declarat, pentru Romania TV Gigi Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea