Social

#gigi becali #arest #inchisoare #recurs #decizie #instanta

Gigi Becali face Pastele in inchisoare

Gigi Becali va petrece Pastele in inchisoare. In urma judecarii cererii de eliberare sub control judiciar facuta de avocatii acuzatului, Judecatoria Sectorului 1 a decis ca patronul Stelei va ramane in arest. Aceeasi soarta o vor avea si cei patru bodyguarzi ai sai, carora instanta le-a respins cererile de eliberare.

Decizia pronuntata in cazurile lui George Becali si Nicolae Dumitrascu pot fi atacate prin recurs, in timp ce hotararea de a respinge cererile de eliberare pentru Catalin Zmarandescu , Dumitru Beciu si Stefan Dediu este definitiva.

Becali a declarat astazi, in fata instantei, ca nu a facut "justitie privata", asa cum a fost acuzat si ca nu se considera un pericol social , asa cum il vad anchetatorii. Conform Realitatea TV, finantatorul Stelei a declarat ca, garzile sale de corp s-au oferit sa ii bata pe atacatori, dar ca el a refuzat, preferand sa-i lase pe mana politiei. In plus, el a mai spus ca se va demonstra ca hotii care i-au furat masina au dat declaratii in prezenta unui ofiter de politie, in lipsa lui si ca politistul a vrut sa-i duca la sectie, dar a renuntat, deoarece Becali i-a "iertat" pe hoti.

Dupa ce a ramas in pronuntare pentru cateva ore, instanta a decis insa ca Becali sa ramana in arest. Ei au raspuns astfel pentru doua dintre cereri de eliberare provizorie sub control judiciar, care fusesera conexate dupa ce fusesera depuse ieri de avocatii lui Gigi Becali.

Tot ieri, reprezentantii finantatorului Stelei au anuntat ca intentioneaza sa dea in judecata statul roman la CEDO in cazul Becali, acuzand abuzurile care s-au comis impotriva clientului lor. 

Gigi Becali a fost arestat la inceputul acestei luni, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea