Social

#gigi becali #parlament european #theodor stolojan #avere #declaratie #monica macovei #catalin ivan #elena basescu #ioan mircea pascu #laszlo tokes

Gigi Becali, europarlamentarul roman cel mai bogat

Dintre cei 33 europarlamentari care vor  reprezenta interesele Romaniei in Parlamentul European, Gigi Becali are averea cea mai mare. Cel mai sarac este social democratul Catalin Ivan care se poate lauda doar cu salariul.

Pe langa ceasurile de 300.000 de euro, Becali este proprietarul multor terenuri, vile, blocuri de locuinte, masini de lux si bijuterii si are de colectat zeci de milioane de euro dati cu imprumut.

Conform declaratiilor de avere de pe site-ul Biroului Electoral Central, alti europarlamentari instariti sunt Theodor Stolojan, cu lichiditati si actiuni si Monica Macovei, cu 3 terenuri, 3 apartamente, o vila, o casa de vacanta , un autoturism de lux si economii de peste 100.000 de euro.

Alti europarlamentari care detin mai multe proprietati sunt Tokes Laszlo si social democratul Ioan Mircea Pascu . Cel mai sarac membru roman al Parlamentului European va fi Catalin Ivan, care a bifat doar salariul in declaratia de avere.

Elena Basescu este mandra posesoare a unui autoturism de teren si bijuterii si ceasuri in valoare de 8.000 de euro. Candidatul independent pleaca la Bruxelles cu datorii de peste 16.000 de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea