Social

Gigi Becali despre Mihaela Radulescu: Ea vorbeste, care si-a abandonat credinta!

Mihaela Radulescu l-a suparat pe Gigi Becali pentru ca a declarat ca nu el este cel mai mare roman.

Afirmatia Mihaelei Radulescu referitoare la Becali, a fost facuta cu prilejul initierii de catre TVR 1 a proiectului "Cei mai mari romani", sondaj in urma caruia vom afla care este cea mai importanta figura din intreaga noastra istorie.

Vedeta postului Antena 1 s-a aratat deranjata de faptul ca multi romani l-au votat pe latifundiarul din Pipera, scrie revista VIP : "E important sa aflam care e cel mai mare roman din istorie. Dar mi s-a parut simptomatic ca multi s-au oprit la actualitate si l-au votat mult prea des pe Gigi Becali. Ba chiar dezbaterea a ajuns sa se invarta in jurul lui.

Nu-l pot compara cu mari romani care au scris istorie in arta, literatura, stiinta sau politica. Nu e normal sa existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebritatii in acest sondaj."


CINE ESTE RADULEASCA ASTA?

Prin urmare, diva l-a lovit pe Gigi Becali exact unde il doare mai tare, adica fix in convingerea ca el e unul dintre cei mai importanti si iubiti romani. Am vorbit cu patronul Stelei care, contrariat de declaratia Mihaelei Radulescu, a tinut sa-i raspunda vedetei cu aceeasi moneda.

"Nu intelege de ce lumea ma voteaza pe mine cel mai mare roman? Pai cine e Raduleasca asta? Sa-si vada de treaba ei si sa nu mai faca declaratii la adresa mea ca daca ma supara ii zic eu vreo doua. Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete, da? Pai ea vorbeste, care si-a abandonat credinta?" (n.r. Mihaela a renuntat la ortodoxism si s-a convertit la iudaism dupa casatoria cu afaceristul israelian Elan Schwartzenberg), a rabufnit Gigi.


CEL MAI MARE ROMAN NU EXISTA!

Intrebat care e in opinia sa cel mai mare roman, Becali a raspuns: "Cel mai mare roman nu exista, pentru ca nu s-a inventat un aparat de masurare a romanismului". Totusi, finantatorul Stelei considera ca romanii il iubesc si-l considera cel mai mare roman pentru ca "eu ii iubesc pe romani, ii ajut cat pot de mult.

Dumnezeu spune sa-ti iubesti aproapele , iar eu imi iubesc poporul. Oamenii au simtit asta. O sa-mi sacrific viata pentru Romania si pentru romani. Nu vad pe altul care sa faca la fel. O sa vedeti ca voi face din ce in ce mai mult pentru oamenii acestei tari".


REIMPROSPATAREA MEMORIEI

Pentru ca multi si-au exprimat ingrijorarea ca in lista celor mai importanti romani se afla persoane nominalizate de public doar pentru ca sunt mediatizate excesiv, TVR 1 va readuce in memoria telespectatorilor prin intermediul unei pilule tv zilnice nume importante mai putin vehiculate in presa ori la tv.

Campania de nominalizare dureaza pana la 1 iulie. Se voteaza apeland numarul 0800.020.800, prin sms la 1861 sau accesand www.mariromani.ro. In cea de- a doua etapa , vor ramane zece personalitati care vor intra in cursa pentru titlul de ,,cel mai mare roman al tuturor timpurilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea