Social

#gigi becali #arest #privare de libertate #politie #hoti

Gigi Becali, de la oier la gainar

Gigi Becali este retinut la Politie, iar procurorii cer retinerea lui pentru 29 de zile. Dupa ce a fost ridicat ieri dimineata de trupele speciale de la vila sa din Pipera, Gigi Becali isi sustine nevinovatia.

Procurorii vor retinerea imediata a lui Becali si a complicilor sai: "In motivarea pericolului pentru ordinea publica s-a avut in vedere faptul ca prin activitatea infractionala inculpatii s-au erijat practic in organe de aplicare a legii, aspect ce contravine in mod flagrant principiului conform caruia nimeni, indiferent de statutul social, nu isi poate face dreptate singur", a fost declaratia procurorilor, citata de Gandul.

Gigi Becali a fost ridicat ieri dimineata de catre Politia Romana in papuci de casa. A durat cateva ore pana cand trupele speciale l-au convins pe latifundiar sa-i insoteasca la sediul Politiei, unde a fost retinut timp de 24 de ore.

In ciuda acuzatiilor si certificatelor medico-legale ale hotilor care atesta ca au fost batuti si impuscati, Becali spune ca doar a vorbit cu ei. "A fost o discutie amicala intr-un local. Le-am luat declaratii si i-am filmat cu telefonul mobil. Ei imi cerusera 30.000 de euro, dar eu i-am tratat regeste. Au baut apa, cafea si, la plecare, le-am dat bani de taxi. Nu e nici o lipsire de libertate. Acum, ca erau putin sifonati, ce sa fac... Doar s-au intalnit cu bodyguarzii mei, care ce trebuia sa faca, sa ii roage frumos sa-mi dea masina? I-au alergat... Acum imi pare rau ca nu am facut plangere...Dar ce lege e asta? Seful politiei face pact cu talharii?", sustine Gigi Becali, citat de Libertatea.

In apararea lui Becali au sarit Vasile Turcu , Giovanni Becali si Victor Becali . Daca Turcu acuza Politia Romana de practici necurate, rudele lui Gigi cred ca el este victima si ca a gresit lasandu-i liberi pe hoti dupa recuperarea masinii.

Hotii santajisti?

"Ce spunem e 100%, pe bune. Ne-au strans la Pipera pe toti trei si au sarit pe noi. Ne-au rupt in doua! Tovarasul nostru era impuscat. I-au scos bila din picior, dupa ce i-au turnat whisky sa nu se infecteze! Gigi (n.n. - Becali) a venit mai tarziu, ne-a spus sa spunem cum s-a intamplat tot, apoi ne-a dat bani sa plecam cu taxiul acasa si ne-a zis ca nu depune plangere pentru ca suntem tineri si avem familii!", a povestit unul dintre presupusii hoti pentru Cancan.

Reporterii Cancan sustin ca au discutat cu hotii care le-au dezvaluit ca vor bani de la Gigi Becali pentru a nu da declaratii. Si Becali sustine ca i s-au cerut 50.000 euro de la victimele agresiunii pentru a nu depune reclamatie in urma incidentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea