Social

#candidatura #alegeri prezidentiale #gigi becali

Gigi Becali candideaza la alegerile prezidentiale

Parlamentarul European Gigi Becali a hotarat ca va intra in cursa pentru Cotroceni. Desi in urma cu trei luni parea convins ca nu va candida la presedintie, latifundiarul din Pipera s-a razgandit.

"O sa candidez la presedintie! Nu voi lasa tara asta sa fie condusa de niste criminali ", a spus Becali pentru Evenimentul Zilei. El si-a motiv decizia prin faptul ca este "de sapte ori mai puternic decat toti la un loc".

Becali a negat zvonurile conform carora urma sa sprijine un alt candidat la presedintie si a explicat ca isi va lansa oficial candidatura "In curand! O sa vedeti Voi!".

Chiar daca nu castiga alegerile prezidentiale, Becali ar putea parasi Bruxelles-ul pentru un post in tara. Corneliu Vadim Tudor, care si-a anuntat si el candidatura la presedintie inca din luna mai, a explicat atunci ca il vrea pe Gigi Becali premier.

"Nu candidez la presedintia Romaniei. Eu nu mai candidez decat la functii pe care le castig. Voi candida la presedintia Romaniei peste cinci ani, cand nu ma poate invinge nimeni", spunea, in iunie, Gigi Becali.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea