Social

#gigi becali #parlament european #interdictie judiciara

Gigi Becali ataca din nou un jurnalist: "Hai, pa, jigodie!"

Europorlamentarul Gigi Becali a atacat verbal o jurnalista de la Evenimentul Zilei cand a fost intrebat de situatia locativa de la Strasbourg, incheind cu "Hai, pa , jigodie!".

Becali, care a castigat mandarul din Parlamentul European pe listele PRM, a reactionat violent atunci cand ziarista l-a intrebat unde va sta la Strasbourg. "Te iau pe tine! Stau cu tine la hotel! Da, iau un lucru special cu mine, pe tine!", a raspuns Becali, dupa care a incheiat convorbirea cu: "Hai, pa, jigodie!".

Becali nu mai contesta controlul judiciar 

Avocatul lui Gigi Becali a anuntat ca renunta la cererea de ridicare a controlului judiciar, care ar fi urmat sa se judece marti. Orarul vizitelor patronului clubului Steaua va fi modificat pentru a nu-i afecta activitatea de europarlamentar, informeaza Realitatea.net.  

Latifundiarul va fi nevoit in continuare sa se prezinte de doua ori pe saptamana la IJP Ilfov si ori de cate ori este chemat. Daca Becali inregistreaza " absente nemotivate " de la controlul judiciar risca sa-si atraga sanctiuni care il pot priva de anumite drepturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea