Social

#discurs #parlamentul european #gigi becali

Gigi Becali a tinut primul sau discurs la Parlamentul European

Gigi Becali a tinut ieri primul sau discurs de europarlamentar. El a fost remarcat si felicitat de presedintele sedintei pentru ca si-a incheiat sustinerea in mai puutin de 1 minut, cat avea la dispozitie.

Patronul Stelei este membru in Comisia pentru comert international si si-a sustinut ideile in doar 52 de secunde din cele 60 pe care le putea folosi. Potrivit Gandul, presedintele sedintei, Gianni Pitella, a remarcat "prestatia" lui Gigi si l-a felicitat pe acesta pentru "capacitatea de sinteza".

Gigi Becali a ajuns in Parlamentul European dupa alegerile europarlamentare de la inceputul lunii iunie. De la jumatatea lunii iulie, el si ceilalti 32 de europarlamentari si-au inceput activitatea in Legislativul comunitar.

La plecarea spre Strasbourg , Gigi Becali se declara emotionat: “Este o noua etapa in viata mea, un drum nou. Este pentru prima data cand am servici si program. Am si o datorie sa reprezint tara. Am putine emotii. De maine, viata mea ia o noua intorsatura. Un drum nou pe care trebuie sa merg si nu-l cunosc”, declara atunci Gigi Becali, citat de Gandul.

Vezi aici video cu primul discurs al lui Gigi Becali la Strasbourg:

 

 

 

Sursa video: Prosport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea