Social

#gigi becali #nepoata #gheorghe gheorghiu-dej #sex

Gigi Becali a facut sex cu nepoata lui Gheorghiu-Dej

"Vreti sa aflati cine l-a dezvirginat pe Gigi Becali? Va spun eu, chiar una dintre nepoatele lui Dej!" Stupefianta declaratie ii apartine celebrului cafegiu Gheorghe Florescu. Nu a fost infirmata categoric de doamna in cauza si, culmea, a fost confirmata partial si de Gigi Becali.

Renumitul cafegiu-cronicar gheorghe florescu "loveste“ din nou! in cursul zilei de ieri, acesta a facut pentru reporterii "ring" o declaratie stupefianta despre relatia de amor dintre renumitul latifundiar Gigi Becali si una dintre nepoatele lui Gheorghe Gheorghiu-Dej . Culmea culmilor - bunicul partenerei sale din tinerete a fost chiar omul care i-a bagat rudele la puscarie. Asa lustratie "avant la lettre", marca "Becali", mai rar!

"Ar fi ravnit la nurii nepoatei lui Dej"

"Se spune ca marele latifundiar din Pipera ar fi ravnit la nurii nepoatei si, totodata, fiica adoptiva a lui Dej. Se stie ca Dej, ca sa se asigure ca toti urmasii sai ii vor purta numele si vor fi asigurati din punct de vedere material, si-a adoptat nepotii/nepoatele", ne-a spus Florescu.

"Asa a facut prima dragoste Becali"

In stilul propriu, cafegiul si-a continuat dezvaluirile: "Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu care mi-a spus ca Gigi Becali a intrat incaltat cu ciorapii de lana langa mandra sa. si asa a facut prima dragoste Becali cu nepoata si, totodata, fiica adoptiva a lui Dej, fiind prima lui dragoste si, deci, femeia care l-a dezvirginat", pune, Florescu, cireasa pe tort.

"Care-i problema? Am fost cu ea vreo patru-cinci ani!"

Dupa cateva injuraturi tipice, europarlamentarul, cand a auzit ca este vorba despre o poveste de dragoste fireasca si crestineasca, s-a mai inmuiat. Si, in mod cu totul si cu totul surprinzator, a recunoscut: "Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo patru-cinci ani am fost cu ea. Atata, si cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevarat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (…) Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru ca femeia mi se pare ca nu mai e maritata, de asta comentez. A fost in tinerete, si cu asta basta", a incheiat Gigi Becali, in stilul sau inconfundabil.

Ea nu a negat

Am stat de vorba si cu nepoata lui Dej, aflata acum intr-o functie publica importanta si al carei nume il vom pastra sub tacere. "Il cunosc pe domnul Florescu, care a venit la mine de doua ori. Mi se pare mizer ce spune si nu ma intereseaza. L-am cunoscut pe Becali, dar mai bine l-am cunoscut pe Hagi. Puteti sa spuneti ca am fost amanta cui doriti, ideea e ca nu m-am prostituat."

"Era in stare sa dea «Sarut mana» si la o vaca"

Nu ne venea totusi sa credem ca Gigi Becali ar fi putut avea o relatie cu o persoana din inalta societate comunista din doua motive: se tragea dintr-o familie de disidenti anticomunisti (care au facut puscarie si canal la greu) si, mai ales, probabil, pentru ca nici nu era genul… Multi au indicat ca ar putea fi vorba mai degraba despre o confuzie, pentru ca verii lui erau mult mai cunoscuti pentru chefurile facute cu cei din protipendada comunista. O persoana importanta din anturajul lui Nicu Ceausescu, Serghei Mizil & Co. (care il cunoaste pe Gigi Becali, dar care vrea sa-si pastreze anonimatul) ne-a declarat ca nu crede acest lucru pentru ca "Gigi era un baiat atat de cuminte, ca era in stare sa dea sarut mana si la o vaca". Nu ne-a convins.

“Ce, a fost in patul meu sa stie toate astea?"

Am stat de vorba si cu nepoata lui Dej, aflata acum intr-o functie publica importanta si al carei nume il vom pastra sub tacere. ii vom spune doamna M". Cu M de la MISTER. "il cunosc pe domnul Florescu, a venit la mine de doua ori, o data sa-mi aduca o carte cu dedicatie. Mi-a spus ca a fost coleg de scoala cu un var de-al mamei. Mi se pare mizerabil ce ziceti ca spune acest domn Florescu. Dar, ce, a fost in patul meu sa stie toate astea?! Dansul chiar nu are altceva mai bun de facut?", ne-a replicat “doamna M".

“L-am cunoscut pe Gigi Becali"

Ca argument ca a avut o alta lume in care a trait, o alta viata, ca descendent al marelui sau inaintas si, mai ales, spre a ne convinge ca a avut prieteni de mare tinuta, doamna din povestea noastra ne-a spus: “Eu am fost «persona non grata» de cand a murit bunicul meu (…) Eu am prieteni de alta anvergura, profesori universitari , unii aflati acum prin strainatate (…) Iar sotul meu era dintr-o familie fosta PNtCD". Ciudata lume, ciudate vremuri! Mai departe, intrebata de ce totusi, la un moment dat, in presa au aparut informatii ca ar fi participat la petreceri "cu circuit inchis", organizate de Gigi Becali, alias “tantaru", doamna M ne spune: "L-am cunoscut pe Gigi Becali. il cunosteam mai bine pe Hagi. Eu cunosc foarte multa lume. (…) Puteti sa spuneti ca am fost amanta cui vreti dumneavoastra. Ideea e ca nu m-am prostituat. Mi-am trait viata pe banii mei: multi putini, cati au fost ei".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea