Social

#demisie #pedeapsa #decizie #dosar #gigi becali #pnl

Gigi Becali a demisionat din PNL

Senatorul Gigi Becali a demisionat din Partidul National Liberal, a anuntat ieri Crin Antonescu. Liderul PNL a precizat ca demisia lui Becali a fost un act unilateral si ca acesta urmeaza sa-si continue activitatea ca parlamentar independent.

Decizia vine in aceeasi zi in care judecatorii l-au condamnat pe Becali la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care finantatorul clubului Steaua a sechestrat cele trei persoane pe care i-au furat automobilul. Pedepse similare au primit si alte persoane implicate in acest dosar: Stefan Dediu, Catalin Otto Smarandescu, Mihai Mila si Marcel Popa.

Decizia instantei este definitiva si irevocabila, suspendarea pedepsei fiind conditionata de o perioada de proba de opt ani. In aceasta perioada, Gigi Becali va trebui sa respecte o serie de obligatii ce ii vor fi impuse de serviciul de probatiune de pe raza domiciliului sau.

Sursa foto: academiacatavencu.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea