Social

Gica Hagi, pe faras?

Esecul cu Trabzon de duminica trecuta, care a compromis in mare masura sansele lui Galatasaray la castigarea titlului, pune in pericol postul lui Gheorghe Hagi . Potrivit presei din Turcia, conducerea gruparii din Istanbul cauta deja un antrenor care sa-i ia locul "Regelui" din vara.

CANDIDATI. Cotidianul Milliyet scrie ca Galata este interesata de serviciile antrenorului lui Lyon, Paul Le Guen. In schimb, Star sustine ca oficialii turci negociaza cu Raynald Denoueix, fostul tehnician al lui Real Sociedad. Exista, de asemenea, zvonuri cum ca Galatasaray ar vrea sa-l aduca inapoi chiar pe Mircea Lucescu.

PREMIU. Altfel, cotidianul Hurriyet noteaza ca Gheorghe Hagi a fost premiat miercuri in cadrul unei festivitati organizate de Asociatia Fotbalistilor Profesionisti din Turcia. El a primit placheta chiar de la Aziz Yildirim, presedintele Clubului Fenerbahce , liderul campionatului turc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea