INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Ghinionul de a trai intr-un bloc in consolidare

Locatarii din bd. Balcescu, nr. 24, trec de un an si jumatate prin calvarul convietuirii cu picamarul in dormitor . Primaria zice ca ei sunt de vina. Blocul Ferichide, unul dintre putinele imobile cubiste ramase in picioare pe Bd. Balcescu dupa cutremurul din ‘77, a intrat in consolidari . Teoretic, vestea ar fi buna daca n-ar fi umbrita de stilul de lucru pur romanesc in care firma desemnata de primarie sa execute lucrarea isi face datoria. Locatarii traiesc de un an si jumatate in santier si acuza constructorul ca lucreaza haotic. Majoritatea batrani, ei nu mai spera sa apuce finalizarea proiectului, desi s-au angajat sa achite partea lor de contract in urmatorii 20 de ani. Primaria si firma UNICON, executantul lucrarii, spun ca locatarii exagereaza si le sugereaza sa se mute. (continuarea in Evenimentul Zilei)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea