Social

#idei cadouri barbati #cadouri barbati #barbati

Ghidul ideilor inspirate de cadouri pentru barbati 2020

Poate fi destul de complicat sa alegi un cadou bun pentru un barbat. Asta pentru ca femeile au deseori tendinta de a se orienta spre cadouri care le sunt mai degraba lor pe plac decat sarbatoritilor de sex opus.

Femeile si barbatii tind sa vorbeasca limbi diferite cand vine vorba despre alegerea cadoului. Cei mai multi sarbatoriti - soti, tati, iubiti, frati - vor aprecia efortul indiferent de natura cadoului, dar femeile isi doresc sa suprinda cu adevarat si sa impresioneze. De aceea, multe femei isi croseteaza o strategie laborioasa de ascultare a detaliilor ce ar putea reprezenta posibile indicii pentru cadoul perfect oferit unui barbat.

Una din capcane este ca femeile incearca sa-si dea seama ce isi doresc barbatii din viata lor, pe baza a ceea ce valoreaza ele la un cadou. Desigur, exista o diferenta intre modurile in care barbatii si femeile percep cadourile.

Barbatii nu au nevoie de surprize asemenea femeilor

Cand cauta cadouri pentru barbati, femeile tind sa aleaga din perspectiva lor. Dar, barbatii par mai degraba interesati de cadouri care demonstreaza ca femeile ii inteleg si sunt atenti la nevoile lor. Le plac cadourile practice, care le pot imbunatati viata personala sau profesionala.

In loc sa pierzi timpul pregatind o surpriza elaborata sau sa stai nopti la randul ca sa-i termini de impletit un fular, mai bine te gandesti la ceea ce are el nevoie cu adevarat. Sigur, va aprecia bunatatea ta, dar nu asa cum ai face-o tu sau cum te-ai astepta.

5 Trucuri de selectie cadouri pentru barbati

Femeile tind sa complice excesiv alegerea unui cadou pentru barbati, dar tu poti gasi cadoul potrivit fara sa te stresezi prea mult. Iata 5 reguli de respectat.

1. Fii atenta la ceea ce isi cumpara el

Daca este vorba despre un barbat caruia ii place sportul de precizie, atunci ofera-i ceva legat de acest lucru (de exemplu, un arc cu sageti virtuale). Daca ii place sa fie o gazda buna si este interesat de vinuri de calitate, este o idee buna sa-i faci cadou un set de accesorii pentru vin.

2. Nu incerca sa complici lucrurile

Barbatii sunt destul de directi cand vine vorba despre ce vor si ce au nevoie. Cel mai probabil, un barbat nu vor analiza cadoul tau in acelasi mod in care tu cauti toate sensurile din spatele unui cadou pe care il primesti de la el.

De exemplu, nu e nevoie sa petreci o saptamana ca sa faci un colaj cu toata povestea voastra de dragoste (cu exceptia cazului in care el si-a exprimat clar dorinta ca ar dori asa ceva). Cand vine vorba despre cadoul barbatilor, uneori mai putin inseamna mai mult.

3. Straduieste-te sa intelegi care sunt nevoile sale.

Ai putea sa-i oferi un produs care sa-l ajute sa se bucure de unul din hobby-urile sale sau ceva ce ar putea folosi la birou.

4. Fii atenta la modul in care isi petrece timpul

Poate ca cel pentru care vrei sa cumperi un cadou nu obisnuieste sa cheltuie bani in mod normal pentru diverse obiecte dar, cu siguranta are anumite activitati preferate. Indiferent daca este vorba de cariera sa, de masini, de gadgeturi, de sport, calatorii sau iesiri outdoor, cu siguranta te poti lega de unul din interesele sale.

5. Incearca sa-ti dai seama de ce are nevoie

Daca stii deja care sunt pasiunile si interesele sale, poti sa-i cumperi un cadou practic si util. De exemplu, pentru un barbat care merge des in delegatie, ai putea sa cumperi o bratara a calatorului, cu USB built-in. Daca este pasionat de biciclete sau ciclism, poti sa-i oferi un Kit compact de reparatii biciclete sau o unealta multifunctionala pentru biciclete. Daca este pasionat de fotografie, poti sa-i oferi un ingenios obiectiv foto multifunctional, care poate fi cana ghiveci, vaza, suport de creioane etc. Ideea este sa nu oferi ceva greu de inteles, ci un cadou sigur si simpatic care ar putea sa raspunda unei nevoi.

Inca nu stii ce cadou sa oferi unui barbat? Iata cateva sugestii

Cadouri pentru barbati de cariera

  • Gandeste-te la activitatea profesionala pe care o desfasoara. Un medic, un manager de vanzari, un antrenor de fitness au interese si nevoi diferite.
  • Exista ceva ce ar putea sa-l ajute sa-ti atinga obiectivele de cariera sau sa devina mai eficient?

Pentru barbati de cariera, Mindblower, magazin online de cadouri, sugereaza butonii cu pietre, sosetele colorate cu dungi, agenda cu stylus - surubelnita, kit ingrijire barba, suport carduri antifrauda si powerbank sau un buzunar smart pentru 3 carduri. Aceste sunt cadouri originale ce ar incanta orice barbat orientat spre cariera.

Cadouri pentru barbati care au un anumit hobby

  • Ia in considerare ce ar putea sa-l ajute sa se bucure mai mult de pasiunile sale.
  • Daca ii plac iesirile in aer liber, poti sa-i oferi un cadou original cum ar fi o plosca outdoor cu doua pahare, un kit de supravietuire sau o unealta wallet ninja.
  • Daca este pasionat de muzica, cel mai probabil va fi incantat de o cutiuta muzica DIY, cu mecanism la vedere, care ii da posibilitatea sa-si faca singur compozitiile prin simpla perforare.

Cadouri pentru barbati pasionati de masini si tehnologie

Sa cumperi un cadou pentru un barbat din aceasta categorie poate fi un pic mai dificil pentru ca, cel mai probabil, el stie mai multe decat tine. In plus, ai putea sa nu nimeresti brandul in care el are cea mai mare incredere. Cu toate acestea, nu trebuie sa fii un tech geek sau mare pasionat de masini ca sa-i oferi un cadou minunat.

  • Daca iubeste masinile, ai putea sa-i oferi o trusa de scule camuflata intr-un bidon de ulei de motor, un puzzle 3D mecanic mobil cu o masina Grand Prix, o masina cu motor cu apa sarata sau chiar un kit Do It Yourself Motor Turbo Jet.
  • Barbatului pasionat de tehnologie ai putea sa-l oferi cadou o drona mini cu iluminator, o boxa inteligenta cu asistent virtual, o banca de incarcare smartphone, portmoneu carduri RFID, o consola de buzunar Retro etc.

Alegerea unui cadou pentru barbati nu trebuie sa fie complicata

Vei economisi bani si timp, raportandu-te la ceea ce isi doreste sau are nevoie un barbat. Va aprecia micile gesturi aleatorii, dar cu siguranta va fi incantat de cadourile practice, tehnice, "masculine". Doar retine: cand trebuie sa cumperi un cadou pentru un barbat, Keep it simple!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea