Social

Ghid de conduita in saloanele de masaj erotic din Bucuresti

Cat de popular este masajul erotic in Romania? Ei bine, nu prea putem sa-ti raspundem la aceasta intrebare, in principiu din cauza faptului ca practica este inca invaluita intr-un strat fin de preconceptii. Chiar daca aceasta activitate dovedita drept sanatoasa si relaxanta este foarte populara, persista inca in jurul ei aura de subiect tabu. Desi multi dintre curiosi au curajul sa incerce aceasta experienta, si mai multi se tem ca nu stiu cum sa se comporte intr-un salon de masaj erotic din Bucuresti. Din fericire, ghidul nostru ii si te poate ajuta!

Totul incepe cu o programare

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei inima in dinti, sa intri pe site si sa suni la numarul afisat. Poti merge cu un prieten daca asta te ajuta sau poate chiar cu partenera/partenerul de viata daca relatia voastra este una de asa natura. Nu uita, saloanele de masaj erotic sunt destul de aglomerate cu persoane care au avut curaj inaintea ta, deci nu ezita sa faci o programare pentru a te asigura ca prinzi loc.

Poti verifica pretul pe site sau la telefon si poti alege tipul de masaj care ti se potriveste sau ti se pare mai interesant. Nu te zgarci cand vine vorba de o sesiune de masaj erotic, calitatea serviciilor fiind direct proportionala cu suma platita.

Codul bunelor maniere se aplica mai ales aici

Fetele care lucreaza intr-un salon de masaj erotic sunt niste adevarate profesioniste si trebuie tratate ca atare. Chiar daca ai platit pentru un serviciu, asta nu inseamna ca te poti comporta oricum iti doresti. Trateaza pe toata lumea cu respect, de la gazda la maseuza, si te asiguram ca vei reveni cu placere. Nu merge la salon sub influenta bauturilor alcoolice sau narcoticelor si asigura-te ca respecti absolut toate regulile prezentate de gazda.

Alege o fata sau mai multe

In functie de tipul masajului erotic ales vei putea selecta o maseuza sau mai multe. Fiecare salon este diferit, iar fetele este posibil sa nu lucreze toate in aceeasi tura, asadar in functie de ora si de marimea salonului, vei aveai de ales intre 2-3 fete sau chiar mai multe de 10. Aici nu te putem sfatui nimic, deoarece procesul de selectie depinde de gusturile tale. Totusi, vezi daca exista o anumita chimie pentru a te asigura ca experienta de masaj va fi cu atat mai placuta.

Vei face dus singur… sau nu

Chiar daca ai facut deja baie acasa, igiena fiind pe primul plan in salon, prima oprire va fi cabina de dus. In functie de preferinte vei putea face dus singur sau vei primi o mana de ajutor de la maseuza.

Experienta de masaj

Nu doar tu vei fi dezbracat in cadrul sesiunii de masaj, ci si maseuza, mai ales daca vorbim despre masaj body to body. Prima parte a masajului va fi cea de relaxare, care-ti va permite sa te destinzi si sa te bucuri de ce urmeaza.

Nu vrem sa-ti dezvaluim mai multe despre ce se va intampla apoi deoarece vrem sa-ti permitem sa te bucuri pe deplin de aceasta experienta. Si da, un final fericit este mai mult decat acceptabil, maseuzele luandu-l de multe ori si ca pe un compliment.

La final dusul este optional. Multumeste maseuzei si gazdei si vezi-ti de drum, in timp ce fantazezi la urmatoare sedinta de masaj erotic!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/0MoF-Fe0w0A

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea