Social

#gheorghe zamfir #omorat #artist nai

Gheorghe Zamfir: Sunt urmarit, o sa fiu ucis ca Grigore Vieru

Gheorghe Zamfir , celebrul cantaret la nai, se afla intr-o siuatie dramatica in acest moment, ramanand somer .

Maestrul a declarat ca accidentul rutier, in care a fost implicat anul trecut, a fost "mana mafie", informeaza Gardianul.

"Stiu ca sunt urmarit sa fiu ucis la fel ca Grigore Vieru. Sunt in exil, torturat, marginalizat, pedepsit, fara sa-mi dau seama de ce", a declarat Gheorghe Zamfir.

Naistul este dezamagit de tratamentul de care are parte acum, dupa o viata intreaga dedicata muzicii. Acesta a afirmat ca este somer si ca nimeni nu doreste sa-i intinda o mana de ajutor. Artistul s-a declarat nemultumit de faptul ca Damian Draghici a fost trimis sa reprezinte Romania la Bruxelles, in fata oficialilor europeni.

"Damian Draghici este o problema politica. Nu este naist, a recunoscut si el ca nu-i place sa cante la nai. Cum poti sa faci dintr-un om care nu iubeste naiul un reprezentant planetar al acestui instrument? A fost dus de Madalin Voicu si a fost impins pentru ca el e tigan", a declarat Gheorghe Zamfir. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea