Social

#divort #avocat #pedeapsa #despagubiri #condamnare #atentat

Gheorghe Vladan, condamnat la inchisoare pe viata pentru atentatul de la Perla

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat, marti, pe Gheorghe Vladan, autorul atentatului de la coaforul din complexul Perla din Capitala, la inchisoare pe viata. Instanta a mai decis ca Vladan trebuie sa plateasca despagubiri civile victimelor masacrului.

Decizia nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Eugenia Radoi, avocata inculpatului, a declarat ca va ataca aceasta hotarare judecatoreasca. Ea a declarat ca inchisoarea pe viata este prea mare, ea asteptandu-se la o pedeapsa de 20 de ani de detentie, deoarece ancheta nu a dovedit premeditarea faptei.

In data de 5 martie 2012, Gheorghe Vladan, sofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul in incinta coaforului de la Perla, cu scopul de a-si ucide sotia, care dorea sa divorteze de acesta. In urma atacului, sotia lui si casiera unitatii au fost ucise, iar alte sase persoane au fost ranite.

Sursa foto: observator.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea