Social

Gheorghe Hagi este dorit de Galatasaray

Surse din interiorul clubului Galatasaray au declarat ca tehnicianul roman Gheorghe ar putea din vara sa revina la carmele clubului turc, informeaza cotidianul Sabath.

Acelasi cotidian scrie ca inafara de Hagi, gruparea turca in mai are in vedere pentru postul de antrenor si pe scotianul Graeme Souness.

“Regele" nu a mai antrenat nicio echipa de la despartirea de Steaua in urma scandalului cu Gigi Becali. Hagi ar putea sa antreneze pentru ca este o legenda in Turcia, in mandatul trecut, ducandu-i pe acestia pana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Mai mult decat atat, Ozhan Canaydin nu se mai afla la conducerea clubului.

Galata a castigat cel de-al 17-lea titlu din istorie


Galatasaray a castigat sambata cel de-al 17-lea titlu din istoria clubului dupa ce a pe teren propriu formatia Genclerbirligi, scor 2-0, in ultima etapa a campionatului Turciei. Cim Bom a acumulat in 34 de etape 79 de puncte in timp ce principala contracandidata, Fenerbahce , a terminat sezonul pe  locul 2 cu 73 de puncte.
 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea