Social

#adrian nastase #gheorghe flutur #victor ponta # bot de mamaliga

Gheorghe Flutur, despre Victor Ponta: Este botul de mamaliga din undita lui Nastase

Gheorghe Flutur, secretarul general adjunct al PDL, i-a atacat dur pe social-democrati, dupa ce, sambata, Victor Ponta , liderul PSD, acuzase PDL de coruptie si luare de mita in cazul arestarilor din dosarul vamilor.

"Avand in vedere comportamentul nervos, nelinistit, agresiv si calomniator al PSD in ultima perioada, prin vocea lui Victor Ponta , PDL atentioneaza ca nu va tolera nicio amenintare, atac sau calomnie la adresa noastra", a declarat Gheorghe Flutur, duminica, intr-o conferinta de presa.

"Ultimele declaratii si atacuri calomniatoare, de netolerat din partea PSD, arata ca frica, nelinistea este justificata. Vin de la Suceava, dintr-un judet de unde ii transmit lui Ponta ca are motive sa-i fie frica. Lumea vorbeste despre ciorchinele firmelor pesediste din vamile cu Ucraina. De 10 ani le merge foarte bine in tranzactiile cu materiale, ingrasaminte chimice si alte produse. Au ajuns pana acolo incat sa mute sediul vamii Dornesti de la stat la un privat, la o persoana fizica. Vama acasa , la un privat, in familie", a adaugat Flutur.

Gheorghe Flutur sustine ca Victor Ponta a atacat PDL deoarece a pierdut suprematia in “alianta socialista” si este pe punctul de a fi invins de Adrian Nastase si Mircea Geoana."Victor Ponta este pentru adversarii politici un procuror obraznic si este pentru proprii membri de partid un avocat slugarnic, mergand pana acolo incat sa ameninte justitia si sa incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta este cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Nastase si Ion Iliescu, pentru ca PSD avea nevoie de o masca noua pe o fata imbatranita si obosita. Rolul lui Victor Ponta in PSD este foarte clar: este botul de mamaliga din undita lui Nastase, care are rolul de a momi electoratul catre PSD. Greu de crezut ca il va duce la indeplinire".

Victor Ponta a lansat, sambata, la Ploiesti, o serie de acuzatii la adresa lui Sorin Blejnar, Gheorghe Flutur, si Gheorghe Falca. Ponta sustinea ca ei sunt cei care “strang banii din toate zonele de evaziune si de coruptie". Totodata, liderul social-democrat afirma ca cei trei ar trebui sa semneze “protocolul strangatorilor de bani din vami”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea