Social

#conditii meteo #ger #europa #ravagii #nindori

Gerul si ninsorile continua sa faca ravagii in Europa

Gerul, ninsorile si furtunile continua un Europa, iar tari precum Slovenia si Marea Britanie infrunta de cateva zile conditii meteorologice extreme.

In Slovenia, din cauza ninsorilor abundente, aproximativ 36.000 de locuinte nu au curent electric, iar localitati intregi au fost acoperite de gheata in urma temperaturilor extrem de scazute.

Autoritatile avertizeaza cetatenii romani care vor sa calatoreasca in Slovenia sa evite zonele afectate de vremea rea si sa se intereseze inainte de a porni la drum, deoarece foarte multe artere si linii de tren au fost inchise de caderile masive de zapada. De asemenea, situatia a fost atat de grava in Slovenia incat a fost nevoie si de ajutorul statelor vecine.

In schimb, vestul Europei se confrunta cu furtuni puternice, iar in Marea Britanii sunt inundatii puternice. Vremea nu este imbucuratoare nici pentru urmatoarele zile in aceasta zona, deoarece meteorologii au anuntat rafale de vant in vestul si sud-vestul tarii si au facut apel la localnici sa fie pregatiti pentru conditii meteo extreme.

Sursa foto: sursazilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea