Social

#ger naprasnic #ger romania #prognoza meteo #meteo #ger

Ger de ingheata pietrele in Romania! -22 de grade Celsius!

Iarna s-a intors in Romania! Dupa ninsori, vine gerul! Meteorologii au emis astazi o alerta de vreme rea valabila pana marti! Temperaturile vor ajunge si la -22 de grade Celsius!

“Vremea va deveni deosebit de rece in majoritatea regiunilor, dar mai ales in est si sud, unde temperaturile maxime se vor mentine preponderent negative. Noptile vor fi geroase, la inceputul intervalului (in noaptea de joi spre vineri, 09/10 februarie) mai ales in Moldova si in depresiunile intramontane, apoi, local si in Muntenia, Oltenia, Transilvania  si  izolat in celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -17 si -10 grade, mai scazute sub -22 de grade, indeosebi in depresiunile din estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei”, informeaza ANM.

“In cursul zilei de joi (09 februarie) vor mai fi ninsori slabe cantitativ in Moldova, Muntenia si Oltenia, precum si in zonele de munte, iar vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice, spulberand trecator zapada. Pe arii restranse in sud-est vor mai fi depuneri de polei”, precizeaza meteorologii.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea