Social

#ger Harghita #miercurea ciuc #ger #temperaturi scazute

Ger de ingheata pietrele. Cea mai scazuta temperatura a fost la...

Miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc au fost minus 25 de grade Celsius, fiind cea mai scazuta temperatura din tara si, totodata, cea mai geroasa dimineata din luna februarie in judetul Harghita.

Potrivit meteorologilor, cea mai scazuta temperatura a zilei de miercuri din tara, minus 25 de grade Celsius, a fost inregistrata in jurul orei 7.30 la statia meteo Miercurea Ciuc, scrie Mediafax.

Valori sub limita gerului s-au inregistrat in toate localitatile din Harghita, temperaturile minime consemnate de meteorologi fiind de minus 23 de grade Celsius la Joseni, minus 21 de grade la Toplita si minus 14 grade Celsius la Odorheiu Secuiesc.

Cea mai ridicata valoare termica minima in judetul Harghita, de minus 13 grade Celsius, a fost masurata, miercuri dimineata, la statia meteo Bucin, unde stratul de zapada masoara 89 de centimetri si este cel mai consistent din judet.

Minima absoluta a lunii februarie in Harghita s-a inregistrat in anul 1987, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 35,2 grade Celsius.

Sursa foto: ziarulclujean.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea