Social

George W. Bush, in vizita la Nicolas Sarkozy

Presedintele american George W. Bush si-a continuat la Paris turneul european de adio, care l-a condus in capitalele Sloveniei, Germaniei si Italiei.

Ca si in capitala italiana, vineri seara, cateva sute de persoane au manifestat impotriva prezentei lui Bush in Franta. Mobilizati de partidul comunist si de extrema stanga franceza, protestatarii au strigat lozinci anti-razboi.

Tot vineri seara, liderul de la Casa Alba si sotia sa Laura au participat la un dineu oferit de presedintele francez si de prima doamna a Frantei, Carla Bruni Sarkozy .

Pe agenda convorbirilor Bush-Sarkozy s-au aflat probleme de actualitate precum Afganistanul , Irakul, dosarul nuclear iranian, situatia din Orientul Mijlociu si cresterea pretului petrolului.

Seful Executivului american a adus un elogiu Frantei, pe care a numit-o cea mai buna prietena a Americii. El a apreciat de asemenea relatiile privilegiate dintre Washington si Paris, dupa instalarea la Elysee a lui Nicolas Sarkozy.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea