Social

#rasism #cupa romaniei #copos #dinamo #rapid

George Copos, suparat pe fanii dinamovisti

George Copos este suparat ca jucatorii lui nu s-au retras de pe teren in meciul cu Dinamo. Actionarul Rapidului a declarat astazi ca manifestarile rasiste ale fanilor dinamovisti din timpul meciului din Cupa Romaniei sunt niste gesturi anormale si rusinoase.

Copos a atacat astazi clubul din Stefan cel Mare, declarand pe site-ul giulestenilor ca “este o mare rusine faptul ca Dinamo (un club care pretinde ca are blazon european) tolereaza (sau poate chiar incurajeaza) manifestari rasiste abjecte, de cea mai joasa factura, asa cum au fost cele ale galeriei dinamoviste”.

In plus, principalul actionar rapidist a spus ca daca ar fi avut posibilitatea sa discute cu echipa tehnica le-ar fi cerut jucatorilor sa se retraga de pe teren din cauza jignirilor din tribune. El a adaugat faptul ca in acest caz, clubul Rapid a trimis un protest catre forurile superioare ale fotbalului romanesc, prin care acestea erau solicitate sa ia masuri impotriva gruparii Dinamo, dupa ce la meciul din Cupa Romaniei dintre cele doua formatii, fanii alb-rosiilor au afisat bannere si scandat lozinci cu caracter rasist la adresa giulestenilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea