Social

#George Burcea #andreea balan #relatie

George Burcea, dezvaluiri despre actuala relatie dintre el si Andreea Balan: „Mi s-ar fi parut normal”

In urma cu aproximativ doi ani, Andreea Balan si George Burcea luau decizia de a se desparti, iar procesul de divort s-a intins pe o perioada destul de lunga de timp.

 

De cand s-a rupt lantul de iubire si pana astazi, cele doua vedete au avut mai multe aparitii in presa in care se atacau reciproc. Acum, George Burcea a vorbit din nou despre fosta lui partenera, afirmand ca in prezent ei nu vorbesc deloc si nici nu se vad.

„In ultimii doi ani de zile am avut maximum doua discutii cu Andreea, si acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea, pentru ca Andreea m-a blocat de doi ani. Relatia pe care eu o am cu fetele se intretine prin bunica, prin mama Andreei. Cand merg sa iau copiii, ii iau doar in prezenta bunicii sau a bonei sau bonelor, iar cand ii duc inapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, desi mi s-ar fi parut normal sa intretinem o legatura. Am vorbit cu ea pe contul mamei Andreei”, a spus George Burcea intr-un interviu pentru Fanatik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea