Social

#mircea geoana #partid #partidul piratilor

Geoana vrea sa-si faca partid ca al Piratilor

Recent mazilit din PSD, Mircea Geoana lucreaza intens la noua formatiune pe care vrea sa o lanseze in 2012, an in care vor fi si alegeri, cel mai probabil, si parlamentare, si locale simultan.

Si cum timpul nu pare a fi de partea lui, Geoana a cautat un model de succes in tarile vecine si a gasit Partidul Piratilor din Slovenia , formatiune ce a castigat alegerile, desi fusese infiintata cu doar doua luni inainte de scrutin.

"Eu sunt o fiinta extraordinar de activa. Citesc mai mult decat inainte - citesc o carte a lui Kissinger despre China, una despre Italia, citesc despre formatiuni aparute ca Partidul Piratilor, citesc despre Slovenia unde un partid infiintat in urma cu doua luni a castigat alegerile si a dat primul ministru", a spus Geoana, la B1 TV.

El a vorbit si despre faptul ca e cautat de mai multi senatori si deputati din toate partidele, intrucat doresc sa i se alature. Intrebat cand isi va lansa miscarea, Geoana a spus ca la inceputul anului viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea