Social

#partid #mitrea #psd #geoana

Geoana vrea sa rupa PSD

Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca gruparea Geoana-Hrebenciuc incearca sa recastige puterea PSD prin mijloace necinsitite. Despre intalnirea PSD din Poiana Brasov , la organizarea lui "Geoana & Co", Mitrea spune ca a aflat de la mai multi colegi din partid ca se urmareste convocarea cat mai curand a Congresului National, fara respectarea procedurilor din partid.

"Mai multi colegi din tara m-au sunat sa-mi spuna ca Geoana & co. au convocat o intalnire undeva, la munte, unde incearca sa-i convinga pe unii lideri de filiale de necesitatea organizarii cat mai rapide a unui Congres . Mai exact, gruparea Geoana vrea sa convoace formal un consiliu national pe 12 februarie pe care sa-l transforme imediat in Congres . Un Congres cu cateva sute de membri. Fara conferinte judetene organizate ca la carte, deci fara reprezentanti care sa reflecte cu adevarat vointa membrilor PSD din toata tara", scrie Mitrea pe blogul sau.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea